Hyppää sisältöön

Avoin harjoittelupaikka dl 4.10.2020

Uutiset

Vihreä Sivistysliitto ry on vihreitä arvoja edistävä sivistysliitto, joka ylläpitää ajatuspajaa ja opintokeskusta sekä tekee tiivistä yhteistyötä Vihreä liitto r.p.:n kanssa.

Haemme nyt Ajatuspaja Visiolle

KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA

neljän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ajatuspaja Visio tuottaa ja julkaisee tutkimuksia, kirjoituksia ja videoita ajankohtaisista yhteiskunnallisista teemoista sekä harjoittaa viestintää moninaisissa kanavissa sekä tapahtumissa.

Harjoittelija pääsee tekemään harjoittelun aikana omaa projektia, jonka aiheesta voidaan sopia harjoittelijan osaaminen ja mielenkiinnon kohteet huomioiden. Harjoittelija on mukana toteuttamassa myös ajatuspajan viestintää ja muita sisältöjä, kuten verkkolukupiiriä ja blogikirjoituksia yhdessä ajatuspajan koordinaattorin kanssa. Lisäksi harjoittelijan toimenkuvaan kuuluvat muut Vihreän Sivistysliiton pääsihteerin osoittamat tehtävät.

Arvostamme erityisesti yhteiskunnallista ja ympäristöpoliittista osaamista. Ajatuspaja Vision työkieli on suomi. Tehtävässä on etua vihreän politiikan tuntemisesta ja monipuolisesta viestinnällisestä sekä projektiosaamisesta.

Työtä tehdään pääasiassa etänä, tai Vihreän sivistysliiton toimistolla Helsingissä. Harjoittelu alkaa lokakuun 2020 aikana tai sopimuksen mukaan. Kuukausipalkka tehtävässä on 1300 euroa. Tarjoamme kiinnostavan työn yhteiskunnallisten asioiden parissa, mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä mahdollisuudet työaikajoustoihin.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo pdf-muodossa siten, että nimeät ne “Sukunimi Etunimi Hakemus” tai “Sukunimi Etunimi CV”. Hakemukset pyydetään lähettämään sunnuntaihin 4.10.2020 mennessä Vihreän sivistysliiton vt. pääsihteeri Tuomas Greenille, sähköpostiosoite tuomas.green@opintokeskusvisio.fi 

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 41.Lisätietoa tehtävästä voi kysyä ajatuspajan koordinaattorilta Simo Raittilalta:
sähköposti: simo.raittila@ajatuspajavisio.fi
puh. 044 727 3259