Hyppää sisältöön

Projektitutkija feminismi-hankkeeseen

Blogi

Vihreä Sivistysliitto ry. on vihreitä arvoja edistävä sivistysliitto, joka ylläpitää Ajatuspaja Visiota ja Opintokeskus Visiota. Haemme nyt Ajatuspaja Visiolle projektitutkijaa feminismiä koskevaan hankkeeseen. 

Tutkijan tehtävänä on:

  • toteuttaa feminismiin liittyvä tutkimusprojekti ja kirjoittaa aihetta popularisoiva julkaisu
  • koordinoida ja toteuttaa Ajatuspaja Vision muuta viestintää ja sisältöjä (esimerkiksi vierasblogit ja podcast)
  • viestiä ajatuspajan selvityksistä niin asiantuntijoille kuin suurelle yleisölle
  • muut ajatuspajan toimintaan liittyvät pääsihteerin osoittamat tehtävät.

Hakijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Hyväksi katsotaan erityisesti sukupuolentutkimuksen ja sosiaalitieteiden opinnot sekä muu teemaan liittyvä perehtyneisyys ja harrastuneisuus. Työssä on välttämätöntä pystyä toimimaan suomen ja englannin kielillä. Lisäksi etua on vihreän politiikan tuntemisesta ja monipuolisesta viestinnällisestä osaamisesta.

Työpaikka on Vihreän sivistysliiton toimistolla Helsingissä. Työn voi kuitenkin suorittaa pääosin etänä. Työ alkaa 26.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto on viisi kuukautta. Projektitutkijan palkka on n. 3100 eur / kk.

Hakemukset pyydetään lähettämään torstaihin 8.4.2021 mennessä Vihreän sivistysliiton pääsihteeri Tuomas Greenille, tuomas.green@opintokeskusvisio.fi. Haastattelut pyritään järjestämään viikon 15 aikana.

Lisätietoa tehtävän sisällöistä voi kysyä ajatuspajan koordinaattori Simo Raittilalta, simo.raittila@ajatuspajavisio.fi, puh. 044 727 3259