Hyppää sisältöön

Tapahtuma: Reilun muutoksen kipukohdat – Etä-afterwork tutkija Teea Kortetmäen kanssa

Tapahtumat

Aika: Keskiviikko 20.12.2023 klo 16-17
Paikka: Teams-etätapaaminen
Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/47yQee71a

Mitä tarkoittaa oikeudenmukaisuus vihreässä siirtymässä, voiko sitä mitata ja miten se voidaan varmistaa politiikan keinoin? Mitkä ovat reilun muutoksen vaikeimmat solmukohdat? Eroaako kaupunkien ja haja-asutusalueiden käsitys oikeudenmukaisuudesta?

Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun tutkija Teea Kortetmäen kanssa. Tilaisuus on luonteeltaan keskustelu, jossa osallistujat pääsevät antamaan tutkijalle terveisiä tärkeistä näkökulmista, joita reilussa siirtymässä tulisi huomioida. Fasilitoimassa ja haastattelemassa on Lukas Korpelainen Ajatuspaja Visiosta.

Kortetmäki on kestävyyden kysymyksiin erikoistunut yhteiskuntatieteilijä ja ympäristöfilosofi, joka työskentelee kestävyyssiirtymien apulaisprofessorina Jyväskylän yliopistossa. Hän on mukana oikeudenmukaista siirtymää käsittelevissä 2035Legitimacy sekä Just Food -hankkeissa.

Tapahtuman järjestää Green European Foundation yhteistyössä Ajatuspaja Vision kanssa ja Euroopan parlamentin rahallisella tuella. Tilaisuudesta ei tule tallennetta.