Hyppää sisältöön

Vihreä sivistysliitto hakee pääsihteeriä

Uutiset

Vihreä Sivistysliitto ry. on vihreitä arvoja toteuttava opintokeskusta ja ajatuspajaa ylläpitävä sivistysjärjestö, joka edistää kestävää kehitystä ja globaalia solidaarisuutta aikuiskasvatuksen sekä sivistys-, kulttuuri- ja tutkimustyön keinoin. Koulutustoimintamme keskeisimmät kohderyhmät ovat vihreä jäsenkenttä, pienet kansalaisjärjestöt sekä maahanmuuttajat. Ajatuspaja Visio tekee taustoittavia tutkimuksia ja avauksia poliittista päätöksentekoa varten.

Haemme nyt palvelukseemme

PÄÄSIHTEERIÄ

Pääsihteerin tehtävänä on johtaa sivistysliiton toimintaa ja vastata sen taloudesta ja hallinnosta ja toiminnan kehittämisestä ja toimia liiton henkilökunnan esihenkilönä. Pääsihteeri toimii myös Vihreän sivistys- ja opintokeskus Vision opintojohtajana (rehtorina).

Valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • Ylempää korkeakoulututkintoa
  • Vapaan sivistystyön sekä yhteiskunnallisen keskustelun ja politiikan tuntemusta
  • Käytännössä osoitettua johtamis- ja hallintokokemusta sekä kokemusta hanketoiminnasta ja ulkopuolisen rahoituksen hakemisesta
  • Kehittävää ja aktiivista työotetta  
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Asetuksen mukaista rehtorin pätevyyttä tai edellytyksiä hankkia se

Tämän lisäksi arvostamme:

  • Vihreän politiikan ja jäsen- ja järjestökentän tuntemusta
  • Hyvää ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän työn vapaan sivistystyön kehittämisen sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Palkkaus tehtävässä määräytyy lähtökohtaisesti yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (kansanopistojen rehtorit). Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa ja kansainvälisten verkostojemme vuoksi tarvittaessa myös ulkomailla.

Tehtävä alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Toivomme valittavan henkilön voivan osallistua perehdytykseen jo kesäkuussa. Tästä suoritettavasta korvauksesta sovitaan erikseen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostitse viimeistään 23.5.2021 hallituksen puheenjohtaja Tuomas Viskarille osoitteeseen tviskari@gmail.com

Työhaastattelut pyritään järjestämään 31.5. alkavalla viikolla. Työhaastattelu voidaan järjestää etäyhteydellä.

Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 9-16:
Hallituksen puheenjohtaja Tuomas Viskari, puh. 0400 458 236