Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.ajatuspajavisio.fi ja on laadittu 14.11.2019. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Carl Nysten. Arvioinnissa on käytetty saavutettavuuden arviointiin tarkoitettuja verkkotyökaluja, verkkosivujen ylläpitäjän arviota ja käyttäjien kokemuksia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Opintokeskus Vision arvioinnin mukaan www.ajatuspajavisio.fi täyttää digipalvelulain asettamat kriittiset saavutettavuusvaatimukset, eli WCAG 2.1 A ja AA -tasojen kriteerit. Vision verkkosivut eivät täytä kaikkia WCAG 2.1:n AAA-tason kriteereitä, koska ne eivät kuulu lainsäädännön piiriin. Näitä ovat esimerkiksi viittomakielinen tulkkaus ja pidennetty kuvailutulkkaus. Tavoitteenamme on mahdollisimman korkea saavutettavuuden taso. Ajatuspaja Visio edellyttää työntekijöiltään saavutettavuuden huomioimista kaikessa sisällöntuotannossa.

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille lähettämällä  sähköpostia osoitteeseen visio[at]ajatuspajavisio.fi ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus(at)avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Seuraa meitä